Bekijk aanbod

Je kunt maar één keer...

... een eerste indruk achterlaten

Of je nu een date hebt, een sollicitatiegesprek, of een nieuwe website bezoekt, ze hebben allemaal een ding gemeen met elkaar: er is maar één kans voor een eerste indruk. Daarom maken we een website die perfect past bij je onderneming en die een positieve eerste indruk achter laat.


Voordat je die eerste indruk kunt achterlaten, moet je eerst gevonden worden. Om gevonden te worden, maken we gebruik van Search Engine Optimisation in Google. Dat wil zeggen dat we iedere pagina en onderwerp op je website taggen met de belangrijkste zoekwoorden dat relevant is voor die pagina of onderwerp. Zo wordt je sneller gevonden door je potentiele klant en kom je hoger in de ranking van Google. Er zijn uiteraard meerdere factoren om hoog in de ranking van Google te komen. Deze lichten we je toe bij de oplevering van de nieuwe website.


Een gebruiksvriendelijke website is vandaag de dag een begrip dat voor zowel de computer, maar ook een telefoon of tablet erg belangrijk is. Immers surft al de helft van alle internetgebruikers op zijn mobiel of tablet iedere dag op het internet. Je kunt er op rekenen dat we blij zullen maken met een gebruiksvriendelijke website.

Responsive design en gebruiksgemak

Super! De klant heeft je gevonden op Google en komt met één klik op je website terecht. Je kunt maar één keer een eerste indruk achterlaten, dus is het wel zo fijn als de website gebruiksvriendelijk is voor je nieuwe klant. Of ze je site nu via een computer, tablet of telefoon bezoeken: je wilt dat het bezoek vlekkeloos verloopt. Daar zorgen wij voor!


Door de website een responsive webdesign te geven, zorgen we voor een optimale webervaring voor de bezoeker. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm van je gebruiker, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Zo is je website altijd tablet- en telefoonvriendelijk.

Tablet en telefoon vriendelijk

We zorgen er altijd voor dat de website tablet en telefoon vriendelijk is. Immers surft al meer dan de helft op zijn mobiel en dus is een goed werkende website op verschillende formaten essentieel.

Zoekmachinevriendelijk: SEO

Maar nog vóór je die eerste indruk kunt maken, moet je zorgen dat je gevonden wordt. Daarvoor maken we gebruik van Search Engine Optimisation in Google. Search engine optimization, oftewel SEO is een onderdeel van zoekmachinemarketing en is bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine zoals Google.

Dat wil zeggen dat we iedere pagina en onderwerp op je website taggen met de belangrijkste en relevante zoekwoorden. Zo kom je hoger in de ranking van Google en word je sneller gevonden door je potentiële klant. Natuurlijk spelen hier meerdere factoren een rol. Als we je website opleveren, geven we je daar uitleg over.

Goed beveiligd

De websites van DigiLion zijn altijd goed beveiligd met de nieuwste technieken en SSL-certificaten.

Makkelijk te beheren

Je website is uiteraard makkelijk te beheren en aan te passen. Daarvoor maken we gebruik van de tool Divi en Elementor Pro. Deze zorgen ervoor dat jij als websitebeheerder heel gemakkelijk tekstjes of afbeeldingen aan kunt passen. Heb je al een bestaande website en wil je weten hoe deze scoort? Bijvoorbeeld op gebied van gebruiksgemak, SEO of veiligheid? Vraag nu een gratis analyse aan. Onze experts geven je kundig advies.

Ben je benieuwd naar hoe goed je website werkt? Vraag nu een gratis analyse aan en onze experts bekijken uw website op verschillende punten!

#