Bekijk aanbod

Zonder een marketingstrategie...

... ben je net een speld in een hooiberg

Eindelijk! Je krijgt net te horen dat je website, webshop of app klaar is. Alle feedback is verwerkt, je logo straalt op de voorpagina en de website werk ook nog eens goed op de telefoon en tablet!

En nu? Nu is het tijd voor marketing! Je zoekt vlug op internet hoe concurrenten dat doen en probeert je eigen plan op te stellen. Je wilt immers nog beter dan je concurrent je doelgroep bereiken. Maar wat voor de één goed werkt, hoeft voor de ander niet per definitie succes te betekenen.

Iedere situatie van een ondernemer is anders en daarom maken wij een marketingplan op maat dat bij je doelstellingen past. We analyseren je doelgroep en markt uitvoerig, bepalen de beste route naar jouw doelstellingen en vertalen dit naar een marketingstrategie.

Als de marketingstrategie bekend is, kunnen we de marketingactiviteiten gaan uitvoeren. We maken samen een marketingkalender en zorgen via verschillende online en offline marketingtechnieken zoals eemailmarketing, socialmediamarketing, marketingcampagnes voor producten of diensten, voor jouw zichtbaarheid. Het hele jaar door zorgen we voor marketingactiviteiten: dat geeft jou weer rust en vertrouwen in je onderneming! Samen kijken we iedere maand hoe je verschillende marketingactiviteiten presteren en wat we nog kunnen optimaliseren.

Je marketingcalender wordt gevult met verschillende activiteiten door het hele jaar heen en dat geeft weer rust en vertrouwen in je onderneming!

DigiLion onderscheidt zich in marketingactiviteiten door ervaring en creativiteit. Hieronder vind je een overzicht van onze specialisaties binnen het marketingdomein.
DigiLion kenmerkt zich door zich te onderscheiden in bepaalde marketingactiviteiten door ervaring en creativiteit. Hieronder vindt je een overzicht van onze specialisaties binnen het marketingdomein.

Bent u benieuwd naar hoe goed uw website het doet online? Vraag nu een gratis analyse aan en onze experts bekijken uw website op verschillende punten!

E-mailmarketing

Iedereen krijgt dagelijks wel mailtjes van bedrijven. En soms klik je op een van die mails: maar dan moet de mail je wel weten te raken. E-mailmarketing is een krachtig en effectief marketingmiddel, als je het goed doet!

Campagnes op maat

Heb je een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Iedere campagne vraagt om een eigen strategie. Op basis van je idee en wensen maken we een marketingstrategie en vormen we een campagne die past binnen je bedrijfscultuur en brandimago.

Social mediamarketing

Het zal ondertussen geen verrassing meer zijn: je ontkomt niet meer aan de inzet van social media. Wij zijn ook gespecialiseerd in social mediamarketing en geven op basis van je type doelgroep advies over je social mediastrategie.

Zoekmachine-adverteren

Google is in Europa de meest gebruikte zoekmachine. Met 4 miljoen zoekacties per minuut is adverteren op Google een zeer effectieve manier om je doelgroep te bereiken.

E-commerce

Wil je online producten verkopen? Dan helpen we je daar een handje bij. De wondere wereld van E-commerce is vrij breed en zijn er veel verschillende manieren om je product onder de aandacht te brengen. We kijken hoe we het de klant vanaf zijn eerste bezoek op de website tot aan het bevestigingsmailtje van de aankoop, zo prettig en makkelijk mogelijk kunnen maken.

Branding

Welk gevoel krijgen jouw klanten als ze aan je bedrijf denken? Branding is het creëren van het gewenste gevoel dat je je klanten wilt laten beleven. Afhankelijk van je boodschap, creëren we het juiste brandimago voor je onderneming.