Bekijk aanbod

Je kunt maar één keer...

... een eerste indruk achterlaten

Of je nu een date hebt, een sollicitatiegesprek, of een nieuwe website bezoekt, ze hebben allemaal een ding gemeen met elkaar. En dat is een eerste indruk achterlaten. Daarom maken we een website dat perfect past bij je onderneming en een positieve eerste indruk achterlaat.

Voordat je die eerste indruk kunt achterlaten, moet je eerst gevonden worden. Om gevonden te worden, maken we gebruik van Search Engine Optimisation in Google. Dat wil zeggen dat we iedere pagina en onderwerp op je website taggen met de belangrijkste zoekwoorden dat relevant is voor die pagina of onderwerp. Zo wordt je sneller gevonden door je potentiele klant en kom je hoger in de ranking van Google. Er zijn uiteraard meerdere factoren om hoog in de ranking van Google te komen. Deze lichten we je toe bij de oplevering van de nieuwe website.

Super! De klant heeft je gevonden op Google en komt met één klik op je website terecht. Je kunt maar één keer een eerste indruk achterlaten, dus is het wel zo fijn als de website gebruiksvriendelijk is voor je nieuwe klant.

Een gebruiksvriendelijke website is vandaag de dag een begrip dat voor zowel de computer, maar ook een telefoon of tablet erg belangrijk is. Immers surft al de helft van alle internetgebruikers op zijn mobiel of tablet iedere dag op het internet. Je kunt er op rekenen dat we blij zullen maken met een gebruiksvriendelijke website.

Responsieve design

Door de website een responsive webdesign te geven, streven we naar een optimale webervaring voor de bezoeker. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Tablet en telefoon vriendelijk

We zorgen er altijd voor dat de website tablet en telefoon vriendelijk is. Immers surft al meer dan de helft op zijn mobiel en dus is een goed werkende website op verschillende formaten essentieel.

Zoekmachine vriendelijk SEO

Search engine optimization, oftewel SEO is een onderdeel van zoekmachinemarketing en is bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine zoals Google. Door relevante trefwoorden op de webpagina terug te laten komen en ze te markeren als trefwoorden, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachineadverteren.

Goed beveiligd

De opgeleverde websites van DigiLion zijn altijd goed beveiligd met de nieuwste technieken en SSL certificaten.

Makkelijk te beheren

Je website is uiteraard makkelijk te beheren en aan te passen. Dat doen we door het gebruik maken van een tool genaamd Divi. Dit zorgt voor de websitebeheerder opluchting door het gebruiksgemak. Een stukje tekst of afbeelding is makkelijk aan te passen.

Ben je benieuwd naar hoe goed je website werkt? Vraag nu een gratis analyse aan en onze experts bekijken uw website op verschillende punten!

#