Bekijk aanbod

Zonder een marketingstrategie...

... ben je net een speld in een hooiberg

Eindelijk! Je krijgt net te horen dat je website, webshop of app klaar is. Alle feedback is verwerkt, je logo straalt op de voorpagina en de website werk ook nog eens goed op de telefoon en tablet!

Maar nu? Nu is het tijd voor marketing! Je zoekt vlug op internet hoe anderen concurrenten dat doen en probeert je eigen plan op te stellen. Je wilt immers nog beter dan je concurrent je doelgroep bereiken. Wat voor de één goed werkt, hoeft voor de ander niet per definitie succes te betekenen.

Iedere situatie van een ondernemer is anders en daarom maken wij een marketingplan op maat dat bij je doelstellingen past. We analyseren uitvoerig je doelgroep en markt, bepalen de beste route naar de gestelde doelstellingen en vertalen dit naar een marketingstrategie.

Nu de marketingstrategie bekend is, beginnen met het uitvoeren van de marketingactiviteiten. We maken daarop een marketingcalender en zorgen via de verschillende marketingtechnieken zoals onder andere, E-mailmarketing, Social Media marketing, marketingcampagnes op producten of diensten online en offline.

Je marketingcalender wordt gevult met verschillende activiteiten door het hele jaar heen en dat geeft weer rust en vertrouwen in je onderneming!

We houden samen in de gaten hoe je verschillende marketingactiviteiten presteren en kijken iedere maand samen even naar wat we nog kunnen optimaliseren.
DigiLion kenmerkt zich door zich te onderscheiden in bepaalde marketingactiviteiten door ervaring en creativiteit. Hieronder vindt je een overzicht van onze specialisaties binnen het marketingdomein.

Bent u beniewd naar hoe goed uw website het doet online? Vraag nu een gratis analyse aan en onze experts bekijken uw website op verschillende punten!

E-mail marketing

Iedereen krijgt dagelijks wel mailtjes van verschillende bedrijven. En soms klik je op een van die mails als het je aanspreekt. Nog altijd is E-mailmarketing een krachtig en effectief marketingmiddel om jouw doelgroep te bereiken.

Campagnes op maat

Heb je een product of dienst die je onder de aandacht wilt brengen? Iedere campagne vraagt om een eigen strategie. Op basis van je idee en wensen maken we een marketingstrategie en vormen een campagne dat past binnen je bedrijfscultuur en brandimago.

Social media marketing

Het zal ondertussen geen verassing meer zijn, social media heeft een zeer grote hap uit de digitale taart ingenomen en je ontkomt er ook voorlopig niet aan. Daarom zijn we ook gespecialiseerd in social media marketing en adviseren op basis van je type doelgroep, je social media strategie.

Zoekmachine adverteren

Google is in europa het meest gebruikte zoekmachine. Zo beweert Google dat er per minuut ongeveer 4 miljoen zoekacties gedaan worden op hun website. Daarom is ook het adverteren op het Google platform een zeer effectieve manier om je doelgroep te bereiken.

E-commerce

Wil je online producten verkopen? Dan helpen we je daar een handje bij. Het wondere wereld van E-commerce gaat vrij breed en zijn er veel verschillende manieren om je product onder de aandacht te brengen. We kijken hoe we de klant vanaf het moment van het bezoeken van de website tot aan het bevestigingsmailtje van de aankoop, zo prettig en makkelijk mogelijk kunnen maken.

Branding

Wat voor gevoel krijgen jouw klanten als ze aan je bedrijf denken? Is dat goed? Zo ja, wat voor goed gevoel is dat? Een goed gevoel over de kwaliteit of service? Branding is het creëren van het gewenste gevoel die je je klanten wilt laten beleven. Afhankelijk van wat je boodschap is, creëren we de juiste brandimago voor je onderneming.